Tillbaka till Àmnen

Byte spegelglas
MERCEDES-BENZ C-klass T-modell (S204)

  • VW PASSAT Variant (3B6) 1.8 T 20V
    @user_556074 Sep 12, 2021
    Medlem
    Byte spegelglas 
    Svara

    Startad

    12.09.21

    Senaste svar

    13.09.21

    Svar

    1

    Visningar

    290

  • @Eva Andersson Sep 13, 2021
    AUTODOC-expert
    Först och frÀmst mÄste du bestÀmma vilken typ av blockering finns det i din spegel. Det enklaste sÀttet att göra detta Àr att ta en titt pÄ det nya glasmonteringssystemet.
     
    spÀrrglas
    Om du behöver byta ut ditt Mercedes Benz C -klass sidospegelsglas och det anvĂ€nder ett tung- och spĂ„rsystem har du tur, det hĂ€r Ă€r den enklaste borttagningsanordningen. Allt du behöver göra Ă€r att anvĂ€nda ett plastföremĂ„l för att “tvinga” av spegelram.
    För att sÀtta tillbaka den pÄ plats, gör samma sak och tryck ner den ordentligt. Flytta den för att se till att den Àr korrekt placerad.

     
    metallfjÀderlÄsglas
    Med detta lÄssystem mÄste du hitta en hÄllarfjÀder för att byta ut sidospegelglaset i din Mercedes Benz C -klass, vrida glaset i motsatt riktning och ta isÀr det.
    Se till att du behÄller fjÀdern, eftersom det Àr möjligt att du inte lade den tillsammans med det nya fönstret, bytte ut det pÄ det nya fönstret, demonterar det gamla, var uppmÀrksam pÄ elkablarna om det finns ett avfrostningssystem.
    HÄll dig till lokaliseringsguiden (skÄran) och försiktigt in den i spÄret för att undvika att den gÄr sönder. Se till att den Àr korrekt placerad genom att flytta den.
    Svara

Bara registrerade anvÀndare fÄr svara hÀr

Installera AUTODOC CLUBs app!

Ditt personliga verktyg för bilutgifter, underhĂ„llstips, pĂ„minnelser om bokade tider och serviceintervaller samt guider för att reparera bilen sjĂ€lv – alltihop i din telefon.

Autodoc CLUB app qr-code
Skanna

För att ladda ned appen:

Autodoc CLUB App icon