Tillbaka till Àmnen

Recensioner om SKF

  • @Covelaw Sep 21, 2020
    Medlem
    Jag behöver byta  kuggremsatsen och drivknutar och var rekommenderad att köpa dem frĂ„n tillverkaren SKF, kan nĂ„gon sĂ€ga nĂ„got om denna tillverkare och dess delar?
    Svara

    Startad

    21.09.20

    Senaste svar

    25.09.20

    Svar

    3

    Visningar

    415

  • @Capper Sep 23, 2020
    Medlem
    Köpte SKF eftersom alla sa att den Àr mycket bra. Som det visade sig senare var det samma originalet i bilen. Som ett resultat fick jag originalet till nÀstan hÀlften.
    Svara
  • @Comfor Sep 24, 2020
    Medlem
    Inre drivknut frĂ„n  SKF – VKJA8580 tillverkad i Kina. Bytt ut tvĂ„ st pĂ„ en gĂ„ng. En av dem  kollapsade under första metrar efter att bilen togs bort frĂ„n hissen, kulavskiljare kollapsade i verkstaden. FĂ€stskruvarna Ă€r sĂ€mre Ă€n de ursprungliga frĂ„n Vag.
    Svara
  • @Moonce71 Sep 25, 2020
    Medlem
    Körde 115 000 km med SKF, utmÀrkt resultat. Generellt gör SKF utmÀrkta lager. Och var inte rÀdd för att se produktionslandet Kina. Kina betyder inte dÄlig kvalitet, originalfabriken har exakt samma kvalitet som reservdelar frÄn fabriker i andra lÀnder.
    Svara

Bara registrerade anvÀndare fÄr svara hÀr

Installera AUTODOC CLUBs app!

Ditt personliga verktyg för bilutgifter, underhĂ„llstips, pĂ„minnelser om bokade tider och serviceintervaller samt guider för att reparera bilen sjĂ€lv – alltihop i din telefon.

Autodoc CLUB app qr-code
Skanna

För att ladda ned appen:

Autodoc CLUB App icon